04.jpg

Nu er BreaKIF News juli udgave på gaden. Denne gang er nyhedsbrevet proppet med reportager fra stævner, nyt fra landsholdet, nyt fra U18 holdet og Bestyrelsen . Læs også om et markant nyt medlem af KIF. Vil du lære nyt er KIF medarrangør af et trafik official kursus. Har du lyst til at arbejde med sponsorater, kan du læse om det nye sponsorudvalg. Få også mere at vide om Friløbet, som KIF nu er eneejer af. Alt dette og meget mere kan læses her.

For dem der måtte undre sig over, at BreaKIF News kommer et par dage tidligere end normalt, er forklaringen meget enkel. BreaKIF News flittige redaktør er på udgivelsesdagen rejst til Göteborg for at rapportere fra Världsungdomsspelen til BreaKIF News i august

Endnu en gang er BreakIF News proppet med nyheder og reportager fra klubbens liv. Denne gang er der dybtgående reportager fra årets holdturnering, læs hvordan det gik KIFs fire hold. KIF har også gået ind i Skole OL, der er nyt om kapgang,omtale af Teen Run og Tårnby Games. Lyst til at blive trafikofficial? Læs hvordan i BreaKIF News.

Alt dette og meget mere i dette nummer, det første i BreakIF News anden årgang. Herfra en stor tak til redaktør Søren Sørensen, der - sammen med de øvrige bidragsydere -  leverer en kæmpe indsats.

Nu er majnummeret af BreaKIF landet og endnu en gang er det pakket med nyheder om KIF. Læs om Michael Mørkboes oplevelser til EM for masters, se også reportagerne fra fra de første udendørsstævner. Kif er gået sammen med Gentofte Atletik for at arrangere Skole OL, d. 2 & 3 maj. Er man interesseret i Klubbens indre liv er der nyt om trænerkursus, workshop om klubbens økonomi og ikke mindst redaktionsmøde på BreaKIF. Alt dette er blot et udpluk af historierne, så hent nyhedsbrevet og få det hele med.

KIF har foretaget en investering og sikret sig rettighederne til Friløbet. Når løbet afvikles søndag d. 23. september er det således med KIF som ejere af løbet. Løbet, som vel godt kan karakteriseres som Københavns smukkeste, bringer løberne forbi den lille havfrue, Gefionspringvandet, Kastellet og gennem Amaliehaven på en 10 km lang rute. Tilmelding til løbet er netop åbnet og kan ske ved at klikke sig ind på løbets hjemmeside, www.frilobet.dk. Prisen er 149 kr. plus administrationsgebyr

Glostrup Games 2018

7 friske og talentfulde KIF’ere i alderen 10-18 år deltog i Glostrup Games lørdag d. 28. april. Selv om det var et beskedent antal, blev der sat en del personlige rekorder (PR) samt en enkelt klubrekord.

I 2017 blev Glostrup Games skæmmet at kulde, regn og blæst, der gjorde forholdene meget dårlige for atleterne, men i år viste vejrguderne sig fra deres gode side. Så Glostrup games blev en god oplevelse for både atleter og tilskuere. Der var i år deltagere fra ca. 20 danske og tyske foreninger. Arrangørerne fra Glostrup Idræts Club skal have ros for at skabe gode rammer for stævnet.

I drenge 10-11 år viste Kevin Jensen sit alsidige talent, idet han vandt medaljer i 5 discipliner. I kuglestød stødte Kevin næsten op til sin PR, idet han stødte 9.12 m, hvilket rakte til en flot guldmedalje. I boldkast (145 gram) skabte Kevin store problemer for arrangørerne, idet deres målebånd kun var på 50 m. Kevin kastede imidlertid  52.04 m meter, så arrangørerne måtte finde et ekstra målebånd frem. Dette kast vil indgå i KIF’s historiebøger, idet det var klubrekord for 11 årige drenge. Den hidtidige rekord var på 48.55 m. Den blev sat i 2004 af Andreas Trajkovski. Udover guldmedaljer vandt Kevin sølv i både 200 m og i højdespring, hvor han tangerede sin PR på 1.26 m. Desuden vandt han bronze i 60 m. En fantastisk præstation af Kevin der lover godt for fremtiden. Marvin Jensen i samme aldersklasse kunne ikke leve helt op til tidligere opnåede resultater, men alligevel blev det en god dag for Marvin, idet han opnåede pæne placeringer i flere discipliner.

I drenge 12-13 år vandt Leon Hamann en flot guldmedalje i boldkast med et kast på 38.70 m. Desuden blev det til pæne placeringer i 200 m samt i længdespring.

Christoffer Bak Åndahl deltog i højdespring udenfor konkurrence med et spring på 1.75 m.

I piger 10-11 år vandt Emma King sølvmedalje i kuglestød. Emma stødte 6.20 m, hvilket var en forbedring af hendes PR med ikke mindre end 84 cm. I længdespring vandt Emma bronze med et  spring på 3.90 m, hvilket var en forbedring af hendes PR med 7 cm. 60 m løb Emma på tiden 9.73, hvilket var 1/100 fra hendes PR. Det rakte til en finaleplads, hvor det blev til en 6. plads. Til slut løb Emma 200 m for første gang i tiden 34.74, hvilket rakte til en 10. plads. Alt i alt en flot præstation af Emma, der blev 10 år i februar.

Aliya Dahl fik en flot debut i piger 10-11 år.  60 m løb Aliya på 9.93, hvilket rakte til en flot finaleplads, hvor Aliya opnåede en 8. plads. I 200 m vandt Aliya sit heat i den fine tid 33.57. Du kan læse mere om Aliya i et miniportræt her i bladet.  

I piger 12-13 år satte Mikaela Medina Sørensen tre flotte PR. I højdespring sprang Mikaela flotte 1.40 m, hvilket var en forbedring af hendes PR med 3 cm. Det rakte til en flot sølvmedalje. I længdespring viste målebåndet 4.58 m, hvilket var en PR forbedring på imponerende 23 cm. Det rakte til en placering som nr. 6 i et stærkt besat felt. 200 m endte med en 4.-plads i tiden 30.31, ligeledes PR.

Alt i alt hentede de dygtige KIF’ere 3 guldmedaljer, 4 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer. Der blev sat 6 PR.

Det er indtrykket, at atleterne havde en rigtig god dag, hvor der også blev tid til at hygge med andre atleter samt med søskende, forældre og bedsteforældre.

Miniportræt af en ny KIF’er

Aliya Dahl, der bliver 11 år til november, er ny atlet blandt de 10-11 årige piger. Aliya har ikke tidligere dyrket atletik eller anden sport i en idrætsklub, men siden hun var 5 år, har hun været glad for at løbe. Aliya boede i en periode på 10 måneder i USA, hvor hun også løb meget. Glostrup Games var Aliya’s første udendørs stævne. Flotte resultater på både 60 m og 200 m viser, at Aliya er en talentfuld atlet, som vi i KIF ser frem til at følge fremover. I 60 m kom Aliya i finalen, hvilket er meget flot for en debutant. I 200 m vandt Aliya sit heat og vandt dermed sin første medalje.

Aliya søgte oprindeligt om optagelse i Sparta, men da der var ventetid, startede hun i stedet i KIF. Det var hendes plan at blive i KIF indtil hun kunne blive medlem af Sparta. Men heldigvis er Aliya blevet så glad for det gode kammeratskab i KIF, at hun har besluttet at forblive i KIF. Aliya finder, at træningen er en god blanding, der også giver plads til at have det sjovt. Hun kunne dog godt tænke sig en lidt hårdere træning samt fokusering på discipliner i tiden op til konkurrencer.

Hidtil har Aliya koncentreret sig om løb, men hun glæder sig også til at komme i gang med især højdespring, men også længdespring vil hun give en chance.

 

/Torben Peter Laursen

Seneste nyheder

Seneste begivenheder

lør 4 aug 08:00 - 17:00
Mentaltræning seniorer

Kalender

Juli 2018
M T O T F L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Events

Facebook