05.jpg

Denne måneds BreaKIF News er en mindeudgave dedikeret til Henrik Jørgensen, her er mindeord fra familie, venner og klubkammerater. Læs også reportagen og se de mange billeder fra Henrik Jørgensens mindeløb som KIF var medarrangør af.

Dette nummer bringer også nyt om de danske indendørsmesterskaber for seniorer, ungdom og masters. Hertil kommer reportager fra indendørsstævner både øst og vest for Kattegat.

Hertil kommer generalforsamling, atletikskole, nye klubrekorder og meget meget mere.

Og endnu en gang: Lad dig ikke nøje med foromtalen, få den fulde historie her.

 

BreaKIF News myreflittige redaktør er taget på velfortjent ferie, men naturligvis ikke uden at sende en ny udgave af nyhedsbrevet på gaden. Denne gang kan man læse spændende beretninger fra årets første indendørsstævner i Danmark og Sverige - Og sikke stævner; KIFs atleter har båret den en medalje hjem efter den anden, så der er masser at læse om. Når stævneberetningerne er fordøjet, kan man kaste sig over interviewet med Astrid Glenner Frandsen, over TRACKS som KIF afholder tre runder af eller studere indbydelsen til årets generalforsamling. Men som altid: Lad dig ikke nøje med denne omtale, læs den ægte vare her!

Den 3 september 2018 kl. 20.00 afholdes ekstraordinær generalforsamling i KIF.

Kombineret indkaldelse og dagsorden findes her

Ønsker man at orientere sig i klubbens vedtægter før generalforsamlingen kan de læses her

Får du når du læser BreaKIF News! Årets første nummer er en ren gavebod af informationer, læs blandt andet det store portræt af Mikkel Hansen - en af KIFs kraftigst brændende ildsjæle. Der er også masser af nyt om ungdomsafdelingen. Dagsordenen til årets generalforsamling kan læses før omtalen af TRACKS-løbeserien som KIF i år afholder hele 3 afdelinger af. Som en særlig service til de juleglade er hele KIF's 24 sider lange julekalender optrykt i dette nummer. Husk nu; der er ingen grund til at nøjes med denne teaser - læs den ægte vare her!

læs reportagerne fra hele tre internationale stævner; Världsungdomsspelen, Öresundsspelen og de nordiske mesterskaber for masters i Boräs. Læs også den lange og spændende historie om en af KIF's helt store atleter Niels Holst-Sørensen. Nyhedsbrevet har denne gang også opfordringer til at støtte klubbens arbejde, der er nemlig stadig mulighed for at sælge skrabelodder for klubben. Salget er med til at styrke klubbens økonomi. En anden måde at støtte klubben på, er ved at lade sig uddanne som trafikofficial, noget klubben har stort behov for. Husk: Denne lille omtale er kun toppen af isbjærget, alle historierne i BreaKIF News kan findes her.

Seneste nyheder

Seneste begivenheder

Lør 9 Mar 17:00 -
Seniorfest
Ons 20 Mar 16:00 - 22:00
Generalforsamling Repræsentantskabet

Kalender

Marts 2019
M T O T F L S
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Events

Facebook