26.jpg

Himmelfahrtsportfest, Hamburg 2015

Fra onsdag den 13. til fredag den 15. maj var 18 aktive fra KIF’s ungdomshold i Hamburg for at konkurrere ved Himmelfahrtsportfest. Som så mange gange før har de unge aktive fået til opgave at skrive lidt om, hvad der foregik på turen, og her er resultatet – dog med enkelte tilføjelser fra lederne på turen.

 

Onsdag

Værelse 612:

Vi mødtes ved DGI-byen kl. 07.40. Vi tog bussen til færgen ca. to timers kørsel, og vi var på færgen i en time. Vi gik ombord på bussen igen og kørte to og en halv time hen til en busholdeplads på den anden side af vandrerhjemmet. Vi kom hen til vandrerhjemmet. Vi fik nogle ”keycards” og gik op på vores værelser. Vi pakkede ud og valgte senge. Vi skulle mødes i loungen ca. kl. 15.00. Vi fik info og gik en tur ned til søen og rådhuset. Da vi kom tilbage, skulle vi spise. Vi fik ris med sovs og brød. Efter maden gik de fleste en tur igen ned til en legeplads. Vi kom tilbage og gjorde os sengeklar. Vi tog et bad og hyggede, indtil vi gik i seng.

***

Det skal tilføjes, at vi havde fået fordelt værelser og var godt i gang med at transportere al bagagen op på disse, da Amina fandt ud af, at hun havde glemt en taske i bussen. I denne taske lå konkurrencetøj og pigsko, som nu var på vej videre mod Rotterdam… Lederne på turen finder det interessant, at gruppen af unge piger (og dermed også Amina selv), som har stået for denne del af teksten, har glemt at nævne dette…

 

Torsdag

Værelse 607 (de yngste):

Det startede med, at vi stod op 07.15. Så tog vi tøj på og gik ned til morgenmad. Til morgenmaden var der cornflakes, boller, pålæg og juice.

Så tog vi af sted kl. 09.00 og tog toget til Thesdorf. Så gik vi hen til stadion to kilometer væk. Halv elleve var vi der. Stadionet var et lille et med løbebaner, fire kastebaner og fem springbaner. Senere på dagen var der en meget lang præmieoverrækkelse. Da præmieoverrækkelsen var slut, tog vi hen til vores base og tog nogle billeder. Vi skulle skynde os hen til togstationen, fordi vi tog så mange billeder. Da vi nåede hen til stationen, var toget kørt, så vi blev nødt til at vente i 20 minutter. Da vi kom hen til vandrerhjemmet, skulle vi klæde om. Vi skulle ud at spise på en restaurant. Vi gik cirka en kilometer hen til restauranten.

 

Værelse 607 (de ældste):

Efter præmieoverrækkelsen, tog vi på en god pizzarestaurant, hvor vi kunne vælge mellem pizza og pasta. Og Bente var så gavmild, at vi fik lov til at få et HELT glas vand.

Pizzaerne var kæmpestore, og de mindre atleter kunne ikke spise dem helt op, mens 00'er drengene spiste glædeligt op.

Så gik vi hjem igennem Hamborgs natteliv. Da vi kom hjem, gik vi op og sov.

Klaus og Peter gik på bar, og drengene blev nødt til at hente dem, men det endte med, at 00 drengene også drak sig i hegnet.

***

Det vides ikke med sikkerhed, hvordan de ældste drenges hukommelser er kommet frem til denne fortælling, men som vi alle ved, kunne de aaaldrig finde på at fortælle noget, som ikke var sandt. At ingen andre kender til denne udgave af torsdag aften er vel blot et tilfælde. Pizzadelen kan vi dog godt stå inde for, og det var godt, at de såkaldte 00’er drenge kunne agere skraldemænd, så mængden af madspild blev væsentligt reduceret!

 

Fredag

Værelse 615:

Efter vi havde forladt vandrerhjemmet, gik vi på opdagelse i Hamborg og kiggede i butikker. Så gik vi over i parken og legede en leg, hvor man skulle bytte plads og spørge hinanden, om man kunne lide sine naboer.

Efter det tog vi bussen til færgen, og på færgen var der nogle, der købte is, slik eller mad. Da der var gået ca. tre kvarter, tog vi bussen til DGI-byen... Da vi ankom, blev vi hentet af vores forældre, og vi sagde farvel til hinanden og tog hjem.

Det var den ferie ;)

***

Og nu til de saftige detaljer: Da vi alle boede på 6. etage, blev elevatoren brugt flittigt, men hvis man var så frisk at tage trappen efter morgenmaden fredag morgen, ville man have fået en fornemmelse af at være i zoologisk have, nærmere betegnet elefantburet, idet man trådte på første trin. Efterhånden som man nærmede sig 2.-3. etage forsvandt enhver tvivl om, hvad dette kunne skyldes – nogen var vist faret vild på vej til toilettet, og det var ikke nummer et, men nummer to, man kunne have fornøjelsen af at opleve. Det blev dog hurtigt fjernet, og der var ingenting at bemærke ved transport af bagagen ned kl. 09.30.

”…gik vi på opdagelse i Hamborg og kiggede i butikker.” Dette skriver de ældste piger. Hvis man spørger Eva, som var med som leder på turen, var det nok nærmere et stort kaos af ”shop-amok,” som foregik blandt de yngre piger, som skulle nå at se (og købe) det hele på de to timer, de havde til rådighed. Pyha, det var vist en hård omgang!

I øvrigt fik Amina på denne sidste dag i Hamburg sin taske tilbage, idet den var på billetkontoret (så måske har den ikke været i Rotterdam alligevel). Og så skete det mest utrolige: Vi ankom til DGI-byen 50 minutter før den angivne tid! Det må da være både første og sidste gang, det sker. I øvrigt er det imponerende, hvordan teksten om denne dag (og dermed også den sidste del om at blive hentet m.v.) blev skrevet, imens vi stadig sad i bussen.

 

Tilbage er der vist blot at sige tak for en dejlig tur, som trods en del snak, exceptionelt meget fnisen og nok lidt for meget sukker på vejen hjem endnu en gang har givet nogle rigtigt gode oplevelser. Vi gætter på, at de fleste sov godt, da de kom hjem…

 

 Tak for denne gang – vi glæder os til den næste!

 

Skrevet af:

Værelse 607 (yngste): Mik, William, Gustav

Værelse 607 (ældste): Jonathan, Edvard, Kasper, Hans

Værelse 612: Amina, Signe, Eva, Alberte, Nanna

Værelse 615: Ellen, Vibha, Ya Chernoh, Ya Kaday, Laura, Lilli

Ledere: Eva, Klaus, Peter, Bente og Maria

 

Resultater kan ses her

Billeder kan ses her

 

 

 

 

 


Seneste nyheder

Seneste begivenheder

Ons 20 Maj 17:00 - 23:55
privat arrangement
Tor 21 Maj 05:00 - 23:55
privat

Kalender

Maj 2020
M T O T F L S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Events

Facebook

Billeder

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/9/9/kif-atletik.dk/httpd.www/modules/mod_weblinks/mod_weblinks.php on line 17