25.jpg

Så blev det endelig den 20. september, hvor holdkampen for de 10-11 årige blev afholdt på Bagsværd stadion. I denne omgang stillede vi et hold med nogle stærke 04- og 05’ere fra KIF’s seje 10-12 årshold. Vi besluttede os for at stille et superstærkt mixhold, altså et hold bestående af både drenge og piger. Og det er jo umuligt ikke straks at røbe, at holdet vandt guld!!! Disse atleter havde heller ikke fortjent andet, og de kæmpede bravt i alle løbe-, spring- og kastedisciplinerne. Det var meget stolte forældre og trænere, som stod og så holdet på podiet med guldmedaljerne. Vi har vist nok skrevet denne dag ind i KIF’s historiebog J Men holdet vandt jo ikke kun guld; atleterne lavede også meget flotte resultater, så læs’ endelig videre!  

Holdet bestod af de tre søde madamer: Vera, Barbara og Smilla. Og hos drengene havde vi: Elias, Tobias Bjerre, Lukas, Samson og Leon.

Desværre meldte Filip afbud pga. sygdom. Vi håber at se dig frisk tilbage i løbet af ugen, Filip. Du var savnet til holdkampen!

 

På trods af det ekstremt dårlige vejr med en masse regn og uforudsigelige byger, dukkede hele mixholdet op med deres forældre, og alle var rigtig gode til at komme ud og heppe på hinanden på trods af regnskyllene og de mørkegrå skyer.

 

Stævnet startede ud med 60 m. hvor den stakkels Barbara varmede op under en regnbyge. Hun iklædte sig derfor en stor regnjakke og blev et omvandrende og løbende telt. Du var så sej, Barbara!

 

Barbara løb en flot tid på 10.10, og selvom det er et lille stykke fra PR, var os trænere meget tilfredse, eftersom Barbara har været væk i et stykke tid. Du kommer hurtigt tilbage, Barbara!

 

Samson løb 60 m. for drengene og forblev glad under hele opvarmningen på trods af regnvejret. Samson er altid i godt humør! Han løb også meget hurtigt og kom nr. tre i en flot tid på 9.86 – kun 3 millisekunder fra PR. Virkelig stærkt løbet begge to!

 

Så blev det tid til 400 m. hvor Leon og Lukas begge lavede PR. I er så vilde drenge! Leon slog klubrekord (igen!) og slog faktisk sin egen (fornyligt satte) klubrekord. Han løb i tiden 1.10.92 min. Leon lagde hurtigt ud men holdt tempo hele vejen. Meget, meget flot! Lukas løb også rigtig godt og løb i tiden 1.18.26. Han lavede PR med ca. ét sekund og løb også godt og stabilt hele vejen! Du kan hurtigt komme ned på tiden 1.16, Lukas. I var de perfekte til distancen drenge!

Da endnu en voldsom regnbyge passerede, blev det selvfølgelig tid til kuglestød, hvor Smilla stillede op. Smilla havde ikke lavet kugle i et stykke tid, men det var ikke tydeligt at se i konkurrencen. Smilla nåede ud på flotte 7.40 i silende regn! Godt at familiemedlemmerne stod med en paraply, hvor Smilla lige kunne forblive nogenlunde tør. Du er en rigtig fighter, Smilla! Du vil sagtens kunne nå udover de otte meter, når vi får sat lidt højde på stødet. Men vi skal også huske, at det er det højre ben, som skal være længst fremme, ikke?

 

Elias og Leon lavede boldkast, og det gik jo også godt. Leon kastede 31.92 m. og lavede ny PR, og Elias kastede 26.11 m. Det er svært at være andet end tilfreds, drenge. Men Elias, vi ved, at du kan sagtens komme over de 30 meter. Den fixer vi til næste sæson, ikke? 

 

Vera skulle lige lave længdespring, før hun skulle ud på 1000 meteren. Vera fik lidt ondt i hælene, så der blev aftalt, at hun skulle holde lidt igen ved afsættet. Men Vera er jo så dygtig og rutineret, at hun alligevel lavede en meget stabil og flot springserie, hvor længste spring blev 3.87 m. – kun 13 cm. fra PR. Det er vildt, at du kan holde igen Vera og alligevel springe så langt og være så tæt på PR. Flot sprunget J

På 1000 meteren løb Vera meget stærkt og fik en tid på 3.44.46 min. Vera var kun 6 sekunder fra PR, og hun løb som altid meget flot. Du er jo både løber og springer, Vera! Det var tydeligt, at Vera havde givet alt, hvad hun kunne på løbet; der var ikke meget stemme og kraft tilbage efter at have krydset målstregen. Sådan skal det være! 

 

Tobias Bjerre lavede selvfølgelig højdespring, og det gik naturligvis meget, meget godt! Tobias slog klubrekord, og hans PR lyder nu på 1.41 m. Det var så sindssygt Tobias J Tobias’ PR var før 1.36 m. Altså en PR på fem centimeter. På trods af en lidt for lang opvarmning og en håndfuld nervøsitet, så Tobias stærk ud - allerede på første spring. Mega flot, Tobias!

 

længdespring havde Tobias ikke fået stillet sulten efter at have slået klubrekorden i højde, så han valgte (på første spring vel at mærke) at lave PR med et spring på 4.38 m. En forbedring på 14 cm. Snart er sandkassen jo ikke lang nok, Tobias!

Den sidste disciplin var jo som altid stafetten 4x60 meter. Både atleter og trænere var alle spændte på, om det ville lykkes. Vi havde ikke rigtig fået trænet stafet, og det var især skiftene mellem børnene, der vakte uro. Men efter en kort intro, var stafethold 1 og 2 klar til kamp.

 

I første heat løb mixholdets første stafethold, bestående af Tobias, Leon, Smilla og Vera. De var så sindssyg gode, at de vandt stafetten i en tid på 36.92! I er så vilde børn; det var så fedt at se.

 

Det andet stafethold løb i andet heat, og her var Samson, Elias, Lukas og Barbara på banen. Det lykkedes også rigtig godt for dette hold, som kom ind i tiden 39.92! På trods af lidt rod ved sidste skift, løb dette stafethold også flot!

 

Altså var det en rigtig god og sjov dag. Før præmieoverrækkelsen fik trænerne malet børnene godt over med ordet ”KIF”, streger i rød og hvid, og Samson fik sig også lige en kattenæse og nogle knurhår. Imens blev der spist chokoladekage, som trænerne havde bagt dagen forinden, og der blev grint og løbet godt rundt. På podiet masede hele holdet sig op og fik også sunget de sidste linjer af en holdsang. Men der mangler vist noget, ikke? Fejringen stoppede ikke på podiet; de otte atleter løb da også en sejrsrunde på hele 400 m. med KIF-flaget!

 

 

Vi er meget stolte af jer unger, og vi glæder os allerede til Greve Afslutningsstævne i den kommende weekend samt de kommende træninger og sæson. Det var, som sagt, rigtig fedt at se, at I heppede på hinanden og jeres forældre ligeså. Det gør dagen endnu sjovere og hyggeligere. I fik skabt en rigtig KIF-stemning.  

 

Vi takker igen også forældrene, som mødte op og hjalp meget til. Det er meget hyggeligt, at I kommer, og I skal vide, at hjælpen er aldeles værdsat J

Hilsen Liv og Valentine (samt Christian, Emil og Jonathan) 

 


Seneste nyheder

Seneste begivenheder

Ingen begivenheder

Kalender

Juli 2020
M T O T F L S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Events

Facebook

Billeder

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/9/9/kif-atletik.dk/httpd.www/modules/mod_weblinks/mod_weblinks.php on line 17